Muovi on arvokas raaka-aine

Muovipakkausten kierrätys kannattaa. Suunnittele huolella yrityksesi pakkausten jätehuolto, niin voit säästää selvää rahaa. Kierrätyskelpoisella muovilla on kysyntää - älä laita sitä energiajätteeseen.

Muovi on arvokas raaka-aine© Suomen Uusiomuovi Oy

Suomen Uusiomuovi Oy:n terminaalit yrityspakkauksille

Verkostomme terminaaleja on eri puolilla Suomea

Terminaalit Yrityspakkauksille 06 2019
87KB, päivitetty 27.6.2019

Palvelemme yrityksiä

Suomen Uusiomuovi Oy edistää kierrätyskelpoisen muovipakkausjätteen kestävää lajittelua ja uusiokäyttöä. Vastaamme yli 2 500 pakkaajan tuottajavastuun toteutuksesta Suomessa.

Suomen Uusiomuovi Oy tarjoaa yrityksille käytettyjen pakkausten veloituksettoman kierrätyksen tuottajavastuulainsäädännön mukaisesti. Vastaanotamme sopimusterminaleissamme käytettyjä muovipakkauksia yrityksiltä, joilla on omasta toiminnasta kierrätyskelpoista muovipakkausjätettä.

Varmista ennen toimitusta terminaalin vastaanottospesifikaatiot. Sovi myös toimitustavasta, -ajasta ja muista yksityiskohdista etukäteen. Tutustu esitteeseen: 

Terminaaliesite
Mitä yritysten käytetyille muovipakkauksille pitää tehdä
104KB, päivitetty 4.5.2015


Yritysten pakkauksia vastaanotetaan

Yli 60
vastaanottoterminaalia

Yritysten muovijätteiden vastaanotto alkoi 1.5.2015. Nyt toiminnassa on yli 60 vastaanottoterminaalia. Jatkamme terminaaliverkoston rakentamista. Jos yrityksesi on kiinnostunut yritysterminaalina toimimisesta, pyydä lisätietoja vesa.soini a uusiomuovi.fi.

Terminaalien yhteystiedot kartalla