Muovi on arvokas raaka-aine

Muovipakkausten kierrätys kannattaa. Suunnittele huolella yrityksesi pakkausten jätehuolto, niin voit säästää selvää rahaa. Kierrätyskelpoisella muovilla on kysyntää - älä laita sitä energiajätteeseen.

Muovi on arvokas raaka-aine© Suomen Uusiomuovi Oy

Kierrätyskelpoisen muovipakkauksen suunnittelu - tilaa opas itsellesi

Vuoden 2018 keväällä julkaistua "Opas kierrätyskelpoisen pakkauksen suunnitteluun" on jaettu jo 3000 kappaletta. Opas auttaa pakkaussuunnittelijoita, markkinoijia ja tuotekehittelijöitä ottamaan huomioon kierrätyskelpoisuuden jo pakkaussunnittelussa. Oppasta saadun palautteen ja teknisen kehityksen takia täydennämme tietoa tämän sivun alle vähitellen syntyvässä sivustokokonaisuudessa.

Mustat muovipakkaukset kierrätysprosessissa? Toimivatko ne vai ei? Entä minkälaiset ovat kierrätysmuovimarkkinat tällä hetkellä? Mitä ajankohtaista on tapahtunut oppaan ensimmäisen painoksen jälkeen?

Long Live Plastics -seminaarin esitykset sekä tarkennuksia esimerkiksi mustien pakkausten kierrätysprosessista ja kierrätysmuovimarkkinoita löydät  tältä sivulta.

Kierrätysteknologia ja markkinat kehittyvät dynaamisesti. Päivitämme sivua ja  opasta tietojen muuttuessa ja saadun palautteen perusteella. Viimeisin versio oppaasta ja lisää tietoja alempana.

TILAA OPAS ITSELLESI - odottellessasi postia meiltä voit käyttää pdf-versiota!

Packdesign Kansikuva 2018

Oheisella lomakkeella voit tilata itsellesi oppaan. Toimitamme oppaita keskitetysti.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietojani käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti

Pakollinen kenttä
Packdes Painos 1
2.5MB, päivitetty 6.6.2018