Suomen Uusiomuovi Oy

Suomen Uusiomuovi Oy on muovipakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata yli 2 700 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat tällä hetkellä muovipakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen. Tulevaisuudessa tuottajavastuutoiminta laajenee kaikkiin pakkausmateriaaleihin.

Suomen Uusiomuovi Oy

Yritysten muovipakkauskierrätykseen apua Katjalta

Kierrätystavoitteet ovat merkittävästi kiristymässä lähivuosina. Joukkueemme vahvistukseksi on valittu kierrätysvalmentaja Katja Laitinen.

Ympäristöinsinööri Katja Laitinen on aloittanut 1.4.2019 Suomen ensimmäisenä muovipakkausten kierrätysvalmentajana.

Katjalla on kokemusta asiakaskohtaisten palveluratkaisujen luomisesta ja lajitteluosaamisen kehittämisestä eri toimialoilla. 

Haastamme yritykset lisäämään muovipakkausten kierrätystä. Vuonna 2018 yrityspakkauksista kierrätettiin kolmasosa. Lähde kanssamme kasvattamaan kierrätysosuutta!

Suomen Uusiomuovi Oy on muovipakkausten tuottajayhteisö, joka vastaa noin 2 700 Suomessa toimivan yrityksen puolesta säädösten edellyttämästä muovipakkausten keräyksestä ja kierrätyksestä.

Lue lisää yritysten muovipakkauksien kierrättämisestä:

2022 Yritysten muovipakkausten lajittelu
Minne vien yritysten käytetyt muovipakkaukset
319KB, päivitetty 8.6.2022

KATJA LAITINEN

+358 50 407 3959
katja.laitinen (a) uusiomuovi.fi

Katja Laitinen