Suomen Uusiomuovi Oy

Suomen Uusiomuovi Oy on muovipakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata yli 2 700 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat muovipakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Suomen Uusiomuovi Oy

Olemme mukana Lepaa 2019 -näyttelyssä

Olemme mukana Lepaa 2019 -näyttelyssä

Katja Laitinen (Katja.laitinen a uusiomuovi.fi), 8.8.2019

Kauppapuutarhaliitto ry:n perinteinen näyttely Lepaalla kokoaa puutarha-, viher- ja kiinteistöalan ammattilaiset yhteen. Pidämme messuosastolla B6 muovipakkausklinikkaa. Tule kysymään, jos muovipakkausten kierrätys askarruttaa. Voit tutustua kierrätysmuovista valmistettuihin tuotteisiin ja tietopakettiimme "Opas kierrätyskelpoisen muovipakkauksen suunnitteluun".

Opas on tehty helpottamaan pakkaussuunnittelua käytännön kierrätyksen näkökulmasta. Kierrätystä on lisättävä ja tähän toteutukseen tarvitaan koko pakkausten arvoketju valmistuksesta hyötykäyttöön ja kuluttajista yrityksiin.

Lepaan ohjelmassa on myös villiyrtti- ja kasvihuoneyrteistä teetä, floristisia hedelmä- ja marjapäitä, pyykkietikkatyöpaja, työnäytöksiä ja koneparaati, maakirjasto, 100 vuotta täyttävän Kauppapuutarhaliiton juhlavastaanotto, Lepaa Open -kasvikilpailu – ja paljon muuta!

Lue lisää: www.lepaa.fi/nayttely

Kauppa 08

Takaisin