Suomen Uusiomuovi Oy

Suomen Uusiomuovi Oy on muovipakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata yli 2 700 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat muovipakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Suomen Uusiomuovi Oy

Muovipakkaus kiertää myös tapahtumissa

Katja Laitinen (Katja.laitinen a uusiomuovi.fi), 12.8.2019

Suomen Uusiomuovi ja HSY olivat Flow festivaaleilla edistämässä kotitalouksien lajittelua. Pakojätehuoneessa opittiin lisää lajittelusta ja kierrätyksestä. Muovipakkausten keräys oli tänä vuonna järjestetty myös festivaalikävijöille.

7936682389709443416 002

Pakojätehuoneessa kamppailtiin kolmen tai neljän hengen ryhmissä ja pelissä pääsi etenemään löytämällä ja lajittelemalla erilaisia jätteitä. Pelissä oli hyödynnetty klassisia pakohuone-elementtejä, jonka tehtävät haastoivat kisaajia lajitteluaiheisissa pulmissa. Pelaajie riitti mukavasti kaikille festivaalipäiville,

Kiitos yhteistyöstä myös Orthex Group, joka on valmistanut kuluttajien keräämistä muovipakkausista mm. kukkaruukkuja, jotka somistivat kontin ympäristöä. Biojäteestä valmistettun multaan oli istutettu erilaisia yrttejä.

Omaa pelivuoroa sai odotella Hesburgerilta lainatuilla terassikalusteilla. Nekin on valmistettu komposiitista, jota tehdään käytetyistä työvaatteista ja kierrätysmuovista.

Tuplakuva

Takaisin