Suomen Uusiomuovi Oy

Suomen Uusiomuovi Oy on muovipakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata yli 2.500 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat muovipakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Suomen Uusiomuovi Oy

Maaseudun kevätsiivousvinkki

Lena Jenytin (Lena.Jenytin a plastics.fi), 7.4.2014

Ekokem tarjoaa maatalouden käytettyjen muovien noutopalvelunPalvelu kattaa maatalouden erilaiset pakkaus- ja suojamateriaalit kuten kääremuovit, vihannesharsot, mansikkamuovit, lannoitesäkit jne. Ekokem kerää muovit ja kääreet, esikäsittelee ne ja toimittaa energiahyötykäyttöön rinnakkaispolttolaitokselle.

Materiaalit saavat olla likaisia ja märkiä.

Palvelu sisältää:
- noudon kuormaimella varustetulla kuorma-autolla,
- kuljetuksen,
- murskauksen sekä laadunvarmistuksen,
- kuljetuksen energiahyötykäyttöön.

Keräyspalvelu on valtakunnallinen.

Palvelun hinta on 90 €/tonni (alv 0 %), joka on myös miniminoutohinta. Tilaukseen tarvitaan Y-tunnus ja MTK:n jäseneltä jäsennumero, tilan osoitte: tien nimi, numero sekä sijaintikunta. Lisäksi mahdollinen sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero, johon soittamalla kuormaa noutava autoilija saa lisäohjeita. Laita myös arvio muovien määrästä.

MTK:n ja SLC:n jäsenille hinta on 85 €/tonni (alv 0 %). Tilat voivat toimia yhteistyössä suurempien määrien kokoamiseksi.

Tee tilaus sähköpostitse ossi.sippola(at)ekokem .fi. Puhelintilaukset numeroon 010 7551 900.


14.02.2011Takaisin