Suomen Uusiomuovi Oy

Suomen Uusiomuovi Oy on muovipakkausten virallinen tuottajayhteisö, jonka tehtävänä on vastata yli 2 700 yrityksen lainmukaisen pakkausten tuottajavastuun toteutuksesta. Päätehtäviin kuuluvat muovipakkausten keräysverkoston ja kierrätyksen järjestäminen sekä pakkausten kierrätettävyyden edistäminen.

Suomen Uusiomuovi Oy

Maaseudun kevätsiivousvinkki

Lena Jenytin (Lena.Jenytin a plastics.fi), 7.4.2014

Ekokem tarjoaa maatalouden käytettyjen muovien noutopalvelunPalvelu kattaa maatalouden erilaiset pakkaus- ja suojamateriaalit kuten kääremuovit, vihannesharsot, mansikkamuovit, lannoitesäkit jne. Ekokem kerää muovit ja kääreet, esikäsittelee ne ja toimittaa energiahyötykäyttöön rinnakkaispolttolaitokselle.

Materiaalit saavat olla likaisia ja märkiä.

Palvelu sisältää:
- noudon kuormaimella varustetulla kuorma-autolla,
- kuljetuksen,
- murskauksen sekä laadunvarmistuksen,
- kuljetuksen energiahyötykäyttöön.

Keräyspalvelu on valtakunnallinen.

Palvelun hinta on 90 €/tonni (alv 0 %), joka on myös miniminoutohinta. Tilaukseen tarvitaan Y-tunnus ja MTK:n jäseneltä jäsennumero, tilan osoitte: tien nimi, numero sekä sijaintikunta. Lisäksi mahdollinen sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero, johon soittamalla kuormaa noutava autoilija saa lisäohjeita. Laita myös arvio muovien määrästä.

MTK:n ja SLC:n jäsenille hinta on 85 €/tonni (alv 0 %). Tilat voivat toimia yhteistyössä suurempien määrien kokoamiseksi.

Tee tilaus sähköpostitse ossi.sippola(at)ekokem .fi. Puhelintilaukset numeroon 010 7551 900.


14.02.2011Takaisin