Muovi on arvokas raaka-aine

Muovipakkausten kierrätys kannattaa. Suunnittele huolella yrityksesi pakkausten jätehuolto, niin voit säästää selvää rahaa. Kierrätyskelpoisella muovilla on kysyntää - älä laita sitä energiajätteeseen.

Muovi on arvokas raaka-aine© Suomen Uusiomuovi Oy

Suomen Uusiomuovi Oy:n terminaalit yrityspakkauksille

Verkostomme terminaaleja on eri puolilla Suomea

Palvelemme yrityksiä

Suomen Uusiomuovi Oy edistää kierrätyskelpoisen muovipakkausjätteen kestävää lajittelua ja uusiokäyttöä. Vastaamme yli 2 500 pakkaajan tuottajavastuun toteutuksesta Suomessa.

Tarjoamme yrityksille käytettyjen pakkausten veloituksettoman kierrätyksen tuottajavastuulainsäädännön mukaisesti. Vastaanotamme sopimusterminaaleissamme käytettyjä muovipakkauksia yrityksiltä, joilla on omasta toiminnasta kierrätyskelpoista muovipakkausjätettä.

Toimi näin:

Terminaalien vastaanotto-ohjeet yritysten pakkauksille

Varmista ennen toimitusta terminaalin vastaanottospesifikaatiot. Sovi myös toimitustavasta, -ajasta ja muista yksityiskohdista etukäteen. Terminaalien yhteystiedot löydät täältä Terminaalien yhteystiedot kartalla

Terminaalit listattuna:

22 11 2019 Terminaalit Yrityksittain Suomen U
121KB, päivitetty 22.11.2019

Nyt toiminnassa on yli 60 vastaanottoterminaalia. Jatkamme terminaaliverkoston rakentamista. Jos yrityksesi on kiinnostunut yritysterminaalina toimimisesta, pyydä lisätietoja vesa.soini a uusiomuovi.fi.

Paalit


Nyt toiminnassa on yli 60 vastaanottoterminaalia. Jatkamme terminaaliverkoston rakentamista. Jos yrityksesi on kiinnostunut yritysterminaalina toimimisesta, pyydä lisätietoja vesa.soini a uusiomuovi.fi

22 11 2019 Terminaalit Yrityksittain Suomen U
121KB, päivitetty 22.11.2019
20191031 Kaytetyt Muovipakkaukset Yrityksissa
487KB, päivitetty 31.10.2019
Yritysten muovipakkaukset kiertoon
Näin saat käytetyt muovipakkaukset kiertoon
144KB, päivitetty 12.11.2019